PICA

Fira de Propostes Innovadores per a la (nova) Cultura de l'Aigua

Guanyadora del sorteig d'una pòlissa d'assegurança

SorteigDurant la celebració de la Fira PICA d’enguany, es va dur a terme el sorteig d’un val de 250€ per a una pòlissa d’assegurança d’automòbil, a càrrec de I.S. SERVEIS ADIMINSTRATIUS. Amb la participació d’un centenar de persones, l’afortunada  va ser Montse Rafel Valldaura, veïna de Sant Bartomeu del Grau.

Més imatges de la Fira

Fira de l'Aigua PICA 2011

També podeu veure diverses imatges de la Cercavila de la Fira, amb els Grallers, Bastoners i Gegants de Sant Bartomeu, de l'actuació dels Castellers, i de les motos clàssiques, cedides pel Rafel Ramírez, així com les fotografies de tots els actes, fetes per l'organització.

Primeres fotografies de la Fira de l'Aigua PICA 2011

Fira de l'aigua PICA 2011

Aquí podeu veure les primeres fotografies de la Fira de l'Aigua de Sant Bartomeu del Grau d'enguany, cedides per Xavier Sanfeliu.

Inauguració del PR Rieres de Sant Bartomeu del Grau

En el marc de la Fira de l'Aigua – PICA 2011, aquest dissabte dia 5 de març s'inaugura el sender de petit recorregut (PR) de les Rieres de Sant Bartomeu del Grau. El sender té dues parts clarament diferenciades, una anella o bucle al nord i una al sud, amb el nucli de població al centre. Això permet dividir els 22 Km totals del sender en dues parts quasi iguals en llargada i en dificultat. Al bucle nord, a la zona de la riera del Sorreigs s'han senyalitzat un parell de variants, una de les quals garanteix el pas sense haver de creuar la riera pel tram comú amb el PR-C-46 on hi ha dos guals que poden presentar dificultats.  El bucle sud transcorre per les rieres de les Llobateres i la de Sant Bartomeu, aquest és el tram que realitzarem dissabte. El punt de trobada és a la Plaça Dr. Griera a les 9:00h. Us hi esperem!

Fira de l'Aigua PICA 2011

Fira de l'Aigua PICA 2011 - Sant Bartomeu del Grau

Volum d'aigua subministrada i analítiques gener 2011

En el fitxer adjunt podeu consultar la taula, amb el gràfic corresponent, del volum d’aigua de consum subministrada fins al mes de gener de 2011. Així mateix, també podeu veure les analítiques dels punts de control de la xarxa i del nivell del Pou de Vilaseca. 

IV Concurs fotogràfic sobre l'aigua, en la Fira PICA 2011 (Propostes Innovadores per a la Cultura de l'Aigua)

Des de la Regidoria de Festes s'està treballant en la quarta edició del concurs fotogràfic sobre l'Aigua, en el marc de la Fira PICA 2011 (Propostes Innovadores per a la Cultura de l'Aigua) de Sant Bartomeu del Grau. Hi pot participar tothom qui ho desitgi, amb fotografies de format 30x40 total, amb imatge fotogràfica lliure, entorn el tema de l'aigua en tots els seus aspectes (No es permeten obres presentades en edicions anteriors). El termini d'admissió es tanca el 25 de febrer de 2011. Podeu consultar les bases del concurs en el document adjunt.

Contingut sindicat