Medi Ambient

Medi Ambient

Avís per glaçades

Consells de sensibilització davant del risc d'incendi forestal

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ens informa de les precaucions i els consells davant d'un risc d'incendis forestals. Catalunya és un país de clima mediterrani amb molta massa forestal on sovint hi ha un risc elevat d'incendi forestal. Atesa l’època de l’any en què som, és convenient extremar les precaucions i mantenir-nos vigilants i prudents davant l’amenaça que els focs forestals representen per a la població i per al nostre entorn. Per més informació a:

http://www20.gencat.cat/portal/site/interior/menuitem.c8dca3082ff3fddf65d789a2b0c0e1a0/?vgnextoid=75a5bded8ced4210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=75a5bded8ced4210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

 

Servei de recollida de trastos i deixalleria mòbil

El proper divendres 16 de desembre vindrà la Deixalleria mòbil que com cada 3r. divendres de mes, aparcarà al Casal de 9:00h a 13:00h. Aquest mes el  Servei de recollida de trastos  serà el dijous 22 de desembre.  Podeu consultar els dies de servei de la recollida de trastos i de la deixalleria mòbil en el web del compostatge i la recollida selectiva de residus de Sant Bartomeu del Grau.

Unitat mòbil de vigilància de la contaminació atmosfèrica

L'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, amb la voluntat de fer que el món local tingui un paper i un protagonisme actiu en gestió sostenible dels recursos del territori, posa a disposició dels ajuntaments unitats mòbils per a la diagnosi del medi atmosfèric. Així durant el mes de maig Sant Bartomeu del Grau disposarà d'una unitat mòbil de vigilància de la contaminació atmosfèrica, es tracta d'una furgoneta adaptada i equipada amb diversos analitzadors automàtics per conèixer la qualitat de l'aire que ens envolta.

Un grup de cigonyes fa parada a Sant Bartomeu

Cigonyes

Aquest dimecres, a la tarda, un grup de cigonyes blanques ha fet parada a Sant Bartomeu del Grau; 6 d'elles al campanar de l'Església Parroquial.

Fira de l'Aigua PICA 2011

Fira de l'Aigua PICA 2011 - Sant Bartomeu del Grau

Prova pilot de bombetes leds en algunes faroles municipals

Llum ledL'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau ha iniciat una prova pilot per disminuir els consums energètics de les faroles del municipi. Concretament ha instal·lat bombetes leds a dues faroles ubicades davant de l'Ajuntament.

Aquesta tecnologia ofereix una alta lluminositat i una millor eficiència. Presenta uns avantatges significatius envers les bombetes tradicionals: vida útil més llarga, encesa instantània, funcionament a baixes temperatures i alta resistència a vibracions i impactes.

Contingut sindicat