Prevenció d'Incendis Forestals

Prevenció d'Incendis Forestals

Avanç de prohibició de fer foc

El Departament d'Agricultura ha avançat la prohibició de fer foc en zones forestals per l'alt risc d'incendis, a partir d'aquesta setmana (dimecres 15 de febrer de 2012). La prohibició de fer foc al bosc va històricament del 15 de març al 15 d'octubre, però aquest any de manera excepcional s'estableixen unes mesures extraordinàries per prevenir els incendis forestals que fan avançar la prohibició.

Trobada de voluntaris de l'ADF

El proper diumenge dia 3 de juliol a les 9:00h del mati, a les instal·lacions de les piscines municipals, hi ha prevista la trobada - esmorzar amb els voluntaris de l'ADF de Sant Bartomeu del Grau. Es preveu repassar i provar els equips així com parlar de la campanya anual. Totes aquelles persones interessades en assistir-hi cal confirmar-ho a l'Ajuntament (Telèfon 938889000). Si esteu interessats/des en ser voluntaris de l'ADF també hi esteu convidats.

Convocatòria de places d'informadors/ores del PVI 2011

Ja està oberta la convocatòria de places per a informadors/ores del Pla de Vigilància Complementària contra Incendis Forestals 2011; Les persones interessades hauran d’omplir el full de sol·licitud (model normalitzat al web http://web.infobosc.cat/informadors.asp) i presentar-lo a l’ADF del municipi que proposi com a primera opció o a l'Ajuntament corresponent, fins el dia 18 de febrer de 2011.  La sol·licitud haurà de presentar-se degudament signada i segellada per l'ADF i per l'Ajuntament.

Acaba el Pla de vigilància 2010

Aquest dimecres, 1 de setembre, finalitza la campanya 2010 del Pla de Vigilància contra Incendis Forestals (PVI), desenvolupat conjuntament entre els Ajuntaments, les ADF i la Diputació de Barcelona; I es retornen els vehicles de totes les rutes que encara quedaven operatives. Properament estarà disponible l'informe final d'anàlisi i valoració de la campanya 2010.

Trobada / Esmorzar dels voluntaris de l'ADF de Sant Bartomeu del Grau

Aquest any també farem la trobada-esmorzar dels voluntaris de l'ADF de Sant Bartomeu del Grau. Enguany la trobada es farà a Pol, on es podrà veure el nou dipòsit per a prevenció d'incendis forestals, repassar i provar els equips, i parlar una estona de la prevenció d'incendis i de la campanya del 2010.
Dia: Diumenge, 4 de juliol
Hora: 9:00h
Lloc: Pol
Us agrairem que confirmeu la vostra assistència a l'Ajuntament (Telèfon 938 889 00). Si esteu interessats/ades en ser voluntaris de l'ADF també hi esteu convidats.

Ja ha començat el PVI 2010

Aquest dijous ha començat el Pla de Vigilància contra Incendis Forestals 2010 que serà efectiu del 10 de juny fins l'1 de setembre. Els informadors enguany són Quim Alier i Pau Parés, i fan la ruta de Sant Bartomeu del Grau, compartida amb Gurb i Santa Cecília, amb la unitat 95.
Aquest Pla està promogut i organitzat per l'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu de reforçar els programes de vigilància contra incendis forestals, en coordinació amb l'administració forestal i amb la col·laboració dels Ajuntaments i les Agrupacions de Defensa Forestal.

Convocatòria de places d'informadors/ores del PVI 2010

Està oberta la convocatòria de places per a informadors/ores del Pla de Vigilància Complementària contra Incendis Forestals 2010;  Les persones interessades hauran d’omplir el full de sol·licitud i presentar-lo a l’ADF del municipi que proposi com a primera opció o a l'Ajuntament corresponent, fins el dia 19 de febrer de 2010 a les 11:00 hores.

Contingut sindicat